Dan trampe u nedelju u Mikser Hausu

Izvor: Studio B, 31.Mar.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan trampe u nedelju u Mikser Hausu

Kancelarija za mlade grada Beograda organizuje u nedelju, 1. aprila, od 12 do 16 časova Dan trampe - Trampililili u Mikser Hausu (Karađorđeva 46).

Cilj manifestacije jeste prikupljanje polovnih delova kompjutera koji će biti sklopljeni i donirani Svratištu za decu ulice u Krfskoj, a svi neupotrebljivi delovi biće reciklirani. Učesnici će donositi i druge stvari - knjige, odeću, igračke, aksesoare za kuću, koje će trampiti za neki drugi komad koji će poneti kući. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Trampi će se priključiti i ličnosti iz javnog života poput Marka Somborca, koji će ovu trampu obogatiti svojim karikaturama, viđenim u dnevnim novinama „Blic". Sve prisutne zabavljaće cirkuzanti Cirkussfere, Škola salse „Ritmos Del Mundo", Capoeira klub Beograd, Capoeira asocijacija Srbije, a za muzički deo biće zadužen bend „Zemlja Gruva". Pored toga, deo Mikser Hausa biće pretvoren u „ćoše za slobodno izražavanje", koje će voditi stand-up komičari iz organizacije Standup.Rs u prvoaprilskom duhu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.