Dan škole „Branko Miljković“ (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2015, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan škole „Branko Miljković“ (VIDEO)

Osnovna škola “Branko Miljković” trebalo bi da sredinom godine dobije novu zgradu sa učionicama, kao i nekoliko sportskih objekata na otvorenom, rečeno je prilikom obeležavanja dana škole. Na svečanosti koja je organizovana dodeljene su i nagrade najboljim učesnicima literarnog konkursa „Brankovo pero“.
Đaci Osnovne škole “Branko Miljković” već više od dve godine imaju nastavu u tri smene. Prema rečima direktora škole, već o naredne školske godine učenici >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << bi trebalo da uče u novim prostorijama.
Osim novih učionica, đaci bi trebalo da dobiju i skejt park, teretanu na otvorenom i veštačku stenu. Ova škola proslavila je 44. godišnjicu uspešnog rada i tom prilikom su nagrađeni najbolji učesnici literarnog konkursa „Brankovo pero“. Osnovnu školu “Branko Miljković” trenutno pohađa 900 učenika.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.