Dan posle debakla: Šutanovac spreman da sruši Pajtića!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan posle debakla: Šutanovac spreman da sruši Pajtića!

Potpredsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac ozbiljno razmišlja o tome da se kandiduje za lidera stranke na izbornoj skupštini DS-a, koja po stranačkom statutu i sledi nakon parlamentarnih izbora.

Odbori iz centralne Srbije spremni su da Šutanovca kandiduju za čelno mesto u DS-u, piše "Alo".

Neslavan rezultat demokrata na parlamentarnim, pojedinim lokalnim, ali i na pokrajinskim izborima, gde je DS doživeo možda najveći debakl, mogli bi da dovedu do promene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rukovodstva stranke. Kao jedan od kandidata koji bi stao na crtu Bojanu Pajtiću, aktuelnom lideru DS-a, uveliko se pominje upravo Šutanovac.

- Pajtić priča da je zadovoljan rezultatom na parlamentarnim izborima, a od 19 mandata, koliko je stranka osvojila 2014, naša lista sada ima ukupno 16 mandata. Od toga 12 poslaničkih mesta pripada DS-u, a ostalo koalicionim partnerima. Zato mnogima nije jasno zbog čega je Pajtić zadovoljan. S druge strane, u Vojvodini, gde su DS i sam Bojan Pajtić toliko godina bili na vlasti, DS je doživeo debakl. Inače, centralna Srbija je ta koja je povukla glasove i da nije toga bilo, pitanje je da li bi DS na republičkom nivou i prešao cenzus. To samo ukazuje na to da su potrebne promene - navodi izvor iz te stranke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.