Dan Dunava: Praznik u kojem uživaju sve generacije

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan Dunava: Praznik u kojem uživaju sve generacije

Već osam godina turistička organizacija Negotina učestvuje u obeležavanju Dana Dunava. Kroz sam grad ne protiče najvažnija evropska reka, ali zato ima obalu uz Dunav dugu 40 kilometara, a jedna od najlepših plaža je na Kusjaku.

Na plažu Kusjek kod Negotina najmlađi su se takmičili u pecanju stine bele ribe. Svako od njih očekivao je neku od prve tri nagrade. Kako kažu meštani ovog kraja bez dece se praznik Dunava ne može zamisliti.

Osim pehara i medalja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najmlađi učesnici su dobili još jednu vrednu nagradu, a to je štap za pecanje.

Pored najmlađih na prazniku Dunava takmičili su se i kuvari riblje čorbe, a upravo na ovim štandovima se okupio najveći broj posetilaca.

Šta je još obeležilo praznik Dunava, pogledajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.