Dame, pripazite na ponašanje!

Izvor: Kurir, 11.Sep.2012, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dame, pripazite na ponašanje!

Određene reakcije pripadnica lepšeg pola mogu veoma lako da odbiju njihove izabranike, koji će pobeći glavom bez obzira

Budite prirodne.

Često se dešava da pripadnice lepšeg pola, u nameri da osvoje muškarca koji im se dopada, koriste metode koje izazivaju upravo suprotan efekat. Postoji nekoliko načina ponašanja koje morate izbeći ako želite da vas izabranik shvati ozbiljno i ukaže vam poverenje.

Stav „najlepša sam na svetu“
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
♦ Iako muškarci vole da pored sebe imaju lepu ženu koja zrači pozitivnom energijom i samopouzdanjem, ti kvaliteti moraju biti iskazani na pravi način. Ako se ženska osoba trudi da svoj atraktivan izgled svakodnevno prikazuje objavljivanjem slika na društvenim mrežama, kontaktima sa što više muškaraca i izlascima s njima u provod, teško da će onaj za kojeg je zainteresovana biti zainteresovan za nju.

Uvek dostupna za njega

♦ Slanje poruka i pozivi, koji retko nailaze na odgovor, jedna su od najvećih grešaka, koje pripadnice lepšeg pola mogu da prave kad je reč o odnosu prema muškarcu koji im se dopada. Teško je pronaći balans, pogotovo kada vam se neko mnogo dopada, ali ukoliko taj gospodin nije primetio vaše kvalitete, teško da ćete vi nešto promeniti stalnim insistiranjem na dopisivanju ili iniciranjem viđanja.

Pojavljivanje na mestima gde je on

♦ Veliki problem je kad žena misli da je najbolji način da bolje upozna muškarca u noćnom provodu, jer tada obično sledi promašaj za promašajem. Ili će se ona pojavljivati na mestima koja on često posećuje, pa će ga tako svojim prisustvom neprijatno iznenaditi, ili će i jedno i drugo malo više popiti, što njihov odnos može odvesti u potpuno neželjenom smeru.

Preterivanje s alkoholom

♦ Svima je jasno da alkohol opušta, ali isto tako i da tokom pijanstva na površinu isplivaju stvari koje biste inače radije sačuvali samo za sebe. Takvo stanje posebno je rizično u prisustvu muškarca koji i ne obraća pažnju na dotičnu damu koja se te večeri odala alkoholu. U takvom stanju obavezno nastupaju izjave kojih se kasnije stidi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.