Izvor: Beta, 26.Sep.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daljinsko grejanje u Beogradu od 15. oktobra, a od ponedeljka probe

Funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja u Beogradu počeće u ponedeljak, 1. oktobra, i trajaće do 10. oktobra, najavile su danas "Beogradske elektrane".Proveravaće se rad toplana i kotlarnica, funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih instalacija.Ukoliko korisnici primete curenje vode iz instalacija, to treba prijave na telefon 011/20-93-100.Funkcionalne probe ne znače početak grejne sezone, te gradjani ne treba da prijavljuju ako radijatori nisu topli.Grejna sezona zvanično će početi 15. oktobra.Vreme u Beogradu će narednih dana biti hladno, mada malo toplije nego danas.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Daljinsko grejanje u Beogradu od 15. oktobra, a od ponedeljka probe

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Sep.2018

Funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja u Beogradu počeće u ponedeljak, 1. oktobra, i trajaće do 10. oktobra, najavile su danas "Beogradske elektrane"...Proveravaće se rad toplana i kotlarnica, funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.