Dalas Kaubojsi najvredniji sportski klub na svetu, Real, Barsa i Junajted u Top 10

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2020, 08:54

Dalas Kaubojsi najvredniji sportski klub na svetu, Real, Barsa i Junajted u Top 10

Časopis Forbs je i ove godine objavio listu najvrednijih sportskih klubova na svetu, na čijem su čelu, 5. godinu za redom Dalas Kaubojsi, ekipa američkog fudbala, koja je procenjena na 5,5 milijardi dolara.

Sledi bejzbol tim njujorških Jenkija sa pet milijardi, a potom tri košarkaška NBA tima - njujorški Niksi (4,6 milijardi), LA Lejkersi (4,4 milijarde) i Golden Stejt Variorsi (4,3 milijarde).

Tri evropska fudbalska giganta nalaze se među prvih 10, a to su Real iz Madrida procenjen na 4,24 milijarde, FK Barselona četiri milijarde i na 10. mestu Mančester Junajted procenjen na 3,8 milijardi dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Među deset finansijski najvrednijih klubova i tri evropska

Izvor: RTS, 01.Avg.2020

Časopis Forbs je i ove godine objavio listu najvrednijih sportskih klubova na svetu, na čijem su čelu, 5. godinu za redom Dalas Kaubojsi, ekipa američkog fudbala, koja je procenjena na 5,5 milijardi dolara. Među najvrednije klubove svrstala su se i tri evropska fudbalska kluba. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.