Daka udario na vladiku Joanikija: Optužio ga da je neoprezan jer nije hteo da mu se priduži u napadu na Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2021, 00:34

Daka udario na vladiku Joanikija: Optužio ga da je "neoprezan" jer nije hteo da mu se priduži u napadu na Vučića

Miodrag Daka Davidović nastavlja da uveseljava crnogorsku i regionalnu javnost.

U večerašnjoj debati na RTCG koja se organizuje pred lokalne izbore u Nikšiću, opet je iskoristio priliku da lažno napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ipak, ovog puta se nije tu zaustavio, već je svoju metu napada proširio i na Vladiku Joanikija koga je optužio da se našao u teškoj muci, te da je "neoprezan" zbog toga sto nije hteo da mu se pridruži u napadu na predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srbije.

Podsećanja radi, Davidović je optužio predsednika Srbije da je naručio atentat na njega i Vladiku Joanikija prošle godine.

Svega nekoliko sati nakon toga, vladika Joanikije je oštro demantovao te navode, i istakao da sumnja da iza tog pokušaja atentata stoji bivši režim Mila Đukanović.

Najzad, da li je gospodin Davidović sve više nervozan zbog istraživanja koja govore da njegov "Narodni pokret" ispod cenzusa, ostaje na građanima da vide.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.