Izvor: Blic, 06.Nov.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana dovodi blizance u Beograd

Popularna kanadska džez pijanistkinja i pevačica Dajana Krol, koja će 21. novembra održati koncert u "Sava centru”, u Beograd dolazi sa decom, trogodišnjim blizancima Deksterom i Frenkom, a kako je nedavno u šali izjavila, svuda sa sobom nosi kantu farbe, za svaki slučaj, ako nestašni dečaci odluče da svojim crtežima "ulepšaju” hotelsku sobu.

Dajana Krol, koja je udata za slavnog muzičara Elvisa Kostela, blizance vodi na turneje još od kada su imali šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meseci.

- Iako zna da bude veoma naporno jurcati za blizancima dok se spremate za koncerte, sviđa mi se ovakav način života. Naravno, ukoliko u hotelu postoji bazen, to pomaže da bar na neko vreme smirim Dekstera i Frenka. Takođe, ukoliko u gradu postoji muzej sa izložbom o dinosaurusima, i to pomaže - kroz smeh priča Dajana i otkriva anegdotu sa večere u Beloj kući na kojoj je upoznala Obamu i njegovu suprugu Mišel.

- Oni su divni, vidi se koliko vole jedno drugo. I tako, počeli smo da pričamo, a ja sam u jednom trenutku rekla: "Elvis i ja smo...”, a Barak me je prekinuo rečima: "Elvis? Pa, on je umro!”, a ja sam dodala: "Ma ne, moj suprug Elvis Kostelo”, što je Obama prokomentarisao: "Stvarno? Nisam znao da si udata.”

Jedna od najvećih zvezda modernog džeza će u Beogradu promovisati novi album "Quiet Nights”, a karte od 3.000, 4.000 i 5.000 dinara se mogu kupiti u Bilet servisu, "Eventimu” i "Kard servisu”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.