Dačić u poseti Americi

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u poseti Americi

Predsednik srpske vlade u ponedeljak se sastaje s predstavnicima „Dženeral elektrika“, a sutra se sreće sa ambasadorima UN

BEOGRAD - I politika i ekonomija.

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić od danas će boraviti u dvodnevnoj radnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, tokom koje će učestvovati u radu Saveta bezbednosti UN 18. i 19. novembra. Dačić se danas sastaje sa stalnim predstavnicima SAD i Rusije pri Ujedinjenim nacijama Samantom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Pauer i Vitalijom Čurkinom.

Prvog dana posete SAD Dačić će se sastati i s predstavnicima kompanija „Dženeral elektrik“ i „Kolberg Krevis Roberc“.

Planirano je da Dačić prisustvuje i koktelu koju priređuje predsednik i direktor Njujorške akademije nauka Elis Rubinstajn.

Drugog dana posete Dačić će učestvovati u radu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija. Pre sednice sastaće se sa stalnim predstavnikom Kine u Ujedinjenim nacijama i aktuelnim predsedavajućim SB UN Liju Điejiem.

Nakon sednice Saveta bezbednosti premijer Dačić prisustvovaće izložbi koju otvara Liu Đieji, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.