Dačić se sastao sa holivudskom zvezdom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić se sastao sa holivudskom zvezdom

BEOGRAD - Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić razgovarao je danas s poznatim holivudskim glumcem i režiserom Ralfom Fajnsom o snimanju filma u Beogradu.

Posle razgovara, koji je obavljen iza "zatvorenih vrata", poznati holivudski reditelj razgledao je prostorije u Palati "Srbija", u kojima bi se snimale pojedine scene novog filma.

Pre razgovora sa Dačićem, Fajns je kratko izjavio novinarima da se opredelio za Srbiju i da je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i drugih opcija za snimanje filma.

Fajns se proslavio mnogobrojnim ulogama u poznatim holivudskim filmovima kao što su "Šindlerova lista", "Engleski pacijent" i "Hari Poter", a važi i za ljubimca ženskog dela publike.

Holivudski glumac i reditelj u junu je, sa ekipom, već boravio u Beogradu u okviru priprema za snimanje filma "Koriolan", po motivima dela Viljema Šekspira, o životu poznatog rimskog vođe Gaja Marcija Koriolana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.