Dačić sa otpravnikom poslova SAD: Entoni Godfri uskoro stupa na dužnost

Izvor: Danas, 09.Okt.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić sa otpravnikom poslova SAD: Entoni Godfri uskoro stupa na dužnost

Novi ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri uskoro treba da stupi na dužnost, nakon okončanja interne procedure u američkom Kongresu, kao i predstojeće posete Beogradu specijalnog predstavnika Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine ambasadora Ričarda Grenela i specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan i zamenika pomoćnika državnog sekretara Metjua Palmera Beogradu. Članak Dačić sa otpravnikom poslova SAD: Entoni Godfri uskoro stupa na dužnost se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI AMBASADOR SAD U SRBIJI Godfri stupa na dužnost nakon posete Grenela i Palmera

Izvor: Blic, 09.Okt.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa otpravnikom poslova ambasade SAD u Srbiji Gabrijelom Eskobarom, koji je najavio skoro stupanje na dužnost novog ambasadora te zemlje Entonija Godfrija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.