Dačić obećao pomoć Jovanki Broz

Izvor: RTS, 12.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić obećao pomoć Jovanki Broz

Državni organi će se angažovati oko poboljšanja uslova života Jovanke Broz, izjavio je, posle susreta sa Titovom udovicom zamenik premijera Ivica Dačić. Jovanka Broz već tri decenije živi daleko od očiju javnosti.

Zamenik premijera i ministar policije Ivica Dačić obećao je udovici nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita - Jovanki Broz da će se državni organi angažovati oko poboljšanja njenih uslova života.

Dačić je tokom posete Jovanki Broz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << obećao da će joj Ministarstvo unutrašnjih poslova, po najhitnijoj proceduri izdati putnu ispravu, saopštio je MUP.

Ministar unutrašnjih poslova se u jednočasovnom razgovoru sa Jovankom Broz, "koja već tri decenije živi daleko od očiju javnosti", informisao o njenom statusu i uslovima života, dodaje se u saopštenju.

Javnost je imala priliku da Titovu udovicu vidi jedino u vreme obeležavanja godišnjice smrti "večitog" predsednika Jugoslavije, kada je, u ranim jutarnjim časovima, dolazila u Kuću cveća.

U proteklih nekoliko godina, jedini koji je imao kontakte sa Titovom udovicom je ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.