Dačić hvali policiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić hvali policiju

UŽICE - Zamenik premijera i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić pohvalio je večeras policiju za povećanu efikasnost u otkrivanju krivičnih dela sa nepoznatim izvršiocima.

On je u Užicu, na konferenciji za novinere, rekao da u Srbiji ima između 35 i 40 organizovanih kriminalnih grupa, a kao veliki uspeh policije je izdvojio nedavno hapšenje jedne od najbolje organizovanih grupa falsifikatora novčanica, zbog čega su našim policajcima stigle i međunarodne pohvale.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ta grupa je, prema rečima ministra koji večeras prisustvuje sednici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Užicu, falsifikovala novčanice od 100 evra tako da ih ni aparati za prepoznavanje nisu mogli da otkriju, a odštampano je više od 100.000 takvih novčanica.

Do sada je u Evropi zaplenjeno oko dva miliona evra falsifikovanih. na taj način.

Ministar policije je o slučaju studenta Miladina Kovačevića, rekao novinarima da je interes naše zemlje da stavi tačku na spor sa SAD oko tog slučaja.

Ranije danas ministarka pravde Snežana Malović rekla je za slučaj Kovačevića, koji je u SAD optužen za nanošenje teških telesnih povreda kolegi, da to ministarstvo čini sve ne bi li se postigla mogućnost za suđenje u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.