Dačić: Popoviću, srbuješ, a rukovao si se sa Solanom! Popović: Izdao si Slobu, nisi mu bio na grobu!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2015, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Popoviću, srbuješ, a rukovao si se sa Solanom! Popović: Izdao si Slobu, nisi mu bio na grobu!

Dačić je optužio Popovića da se rukovao sa Havijerom Solanom, ali je Popović uzvratio navodima o Slobodanu Miloševiću

BEOGRAD - Lider SPS Ivica Dačić i predsednik Narodne stranke Nenad Popović večeras su razmenili teške optužbe gostujući na RTS-u! Varnice su počele raspraom o partizanima i četnicima, što je kasnije eskaliralo optužbama o učešću Vojske Srbije na Paradi u Moskvi povodom Dana pobede!

Dačić je ponovio poznate činjenice o partizanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i njihovoj ulozi u oslobođenju Srbije. Međutim, Popović je oštro odgovorio da je reč o neistinama i dodao da svi koji pokušavaju da nastave taj sukob zapravo rade za srpske neprijatelje!

Dačić je zatim optužio Popovića da se rukovao sa Havijerom Solanom, ali je Popović uzvratio!

- Vi ste se odrekli Slobodana Miloševića, čiji ste bili portparol. Niste mu ni na grob otišli - rekao je lider Narodne stranke, što je Dačić odbio kao neistinito!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.