Dačić Medvedevu čestitao Dan Rusije

Izvor: Kurir, 12.Jun.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić Medvedevu čestitao Dan Rusije

Želim da Vam povodom Dana Rusije, u ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke i izrazim najbolje želje za napredak i blagostanje Vaše zemlje i njenih naroda, navodi se u čestitki srpskog premijera

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić uputio je čestitku ruskom premijeru Dmitriju Medvedevu povodom Dana Rusije, saopšteno je danas iz Vladine kancelarije za saradnju sa medijima.

"Želim da Vam povodom Dana Rusije, u ime Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke i izrazim najbolje želje za napredak i blagostanje Vaše zemlje i njenih naroda", navodi se u čestitki srpskog premijera.

Dačić je izrazio uverenje da će se strateško partnerstvo, tradicionalno prijateljstvo i razumevanje koji postoje između naših bratskih naroda i zemalja i dalje razvijati.

"Ubeđen sam da ćemo zajednički doprinositi jačanju svih vidova bilateralne saradnje između Republike Srbije i Ruske Federacije“, naveo je Dačić u čestitki predsedniku Vlade Ruske Federacije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Dačić čestitao Medvedevu Dan Rusije

Izvor: Press, 12.Jun.2013

"Želim da Vam povodom Dana Rusije, u ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime, uputim iskrene čestitke i izrazim najbolje želje za napredak i blagostanje Vaše zemlje i njenih naroda", navodi se u čestitki srpskog premijera.. .Dačić je izrazio uverenje da će se strateško partnerstvo,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.