Dačić: Fajon sama sebe diskvalifikovala

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 19:09

Dačić: Fajon sama sebe diskvalifikovala

Beograd -- "Nema potrebe da bilo šta tražim ili zahtevam, jer je evroposlanica Tanja Fajon sama sebe diskvalifikovala kao objektivnog posrednika međustranačkog dijaloga."

To je danas za Tanjug rekao predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

Dačić je tako reagovao na današnje navode Fajon da je on tražio njeno izuzeće kao posrednika EU u dijalogu vlasti i opozicije, a što joj je, kako je rekla, preneo Dejvid Mekalister.

"Ja tek treba da obavim razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa (predsedavajućem spoljnopoliitčkog odbora EP Dejvida) Mekalisterom sledeće nedelje o modalitetima i svim otvorenim pitanjima daljeg nastavka međustranačkog dijaloga", rekao je Dačić.

On je istakao da nije nikakva tajna da se veliki broj političkih stranaka negativno određuje prema dosadašnjoj ulozi Tanje Fajon, zato što se, kako kaže, jasno svojim postupcima stavljala na stranu nekih opozicionih stranaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.