Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dabldeker naletio na granu, dvoje mrtvih

VALETA - Otvoreni turistički autobus na sprat naletio je na nisku granu drveta u Zurieku blizu malteške prestonice Valete, pri čemu je poginulo dvoje i povrijeđeno šestoro ljudi na koji su se vozili na gornjoj platformi, prenosi AP.

Navodi se da se nesreća desila nadomak turističke destinacije poznate po drevnim ruševinama i pećini na morskoj obali, koje turisti obilaze ovim dabldekerima.

AP navodi da malteška policija za sada nije identifikovala stradale niti je objavila koliko je putnika bilo u autobusu.

Policija će više detalja objaviti do kraja dana.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas na Malti:Grana ubila turiste u otvorenom busu

Izvor: Mondo, 09.Apr.2018

Otvoreni turistički autobus na sprat naleteo je na nisku granu drveta u Zurieku blizu malteške prestonice Valete, pri čemu je poginulo dvoje i povređeno tridesetak ljudi...Foto: Googlemaps..Ministar zdravlja Malte Kris Firn rekao je da su dva povređena deteta u kritičnom stanju i da su putnici...

Nastavak na Mondo...

Grana ubila dvoje turista u otvorenom autobusu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2018

Nesreća desila blizu prestonice Malte, nadomak turističke destinacije poznate po drevnim ruševinama i pećini na morskoj obali, koje turisti obilaze dabldekerima Otvoreni turistički autobus na sprat naleteo je na nisku granu drveta u Zurieku blizu malteške prestonice Valete,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.