Da se ZLOČINI NE PONOVE: Merkel u poseti memorijalnom centru Jad Vašem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se ZLOČINI NE PONOVE: Merkel u poseti memorijalnom centru Jad Vašem (FOTO)

Nemačka kancelarka boravi u Izraelu

Nemačka kancelarka Angela Merkel posetila je danas memorijalni centar i muzej posvećen žrtvama Holokausta Jad Vašem, u Izraelu, a u knjigu utisaka je upisala da su "Jevreji u Nemačkoj trpeli mržnju i nasilje za koje svet nije znao da su mogući".

MISTERIJA Novinar Vašington posta NESTAO u Istanbulu, sumnja se da je umešana JEDNA MONARHIJA

"Kasnije je usledio zločin kome nema ravnog - sunovrat civilizacije - Holokaust", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala je nemačka kancelarka, prenosi AP.

U pratnji direktora Jad Vašema Avnara Šaleva, Merkel je danas - drugog danas posete Izraelu - učestvovala u memorijalnoj ceremoniji za šest miliona žrtava Holokausta.

Putin otkrio šta STVARNO misli o Skripalju: Zapad u NEVERICI, ovakvu reakciju nisu očekivali!

Merkel boravi u Izraelu radi zajedničkih konsultacija dve vlade, a u njenoj pratnji je veći deo kabineta, velika delegacija privrednika i novi zvaničnik zadužen za borbu protiv antisemitizma.

Diese Widmung schrieb Angela #Merkel in das Gastbuch von Yad Vashem pic.twitter.com/F4wIv5JdB2

— YadVashemDE (@YadVashemDE) October 4, 2018

Očekuje se da će poseta nemačke kancelarke biti fokusirana na ekonomska pitanja, s naglaskom na inovacije, tehnološke i razvojne projekte.

Francuska OPTUŽILA IRAN za neuspešni napad na opozicionare u Parizu

Ovo je sedmi sastanak dve vlade otkako su Izrael i Nemačka uspostavile tu tradiciju pre 10 godina, napominje američka agencija.

Merkel je sinoć imala radnu večeru s premijerom Benjaminom Netanijahuom, a predviđeno je da se ponovo sastanu, dok će njihovi ministri potpisati niz novih sporazuma uključujući naučne razmene i zajedničke projekte u oblasti sajberbezbednosti, veštačke inteligencije i nanotehnologije.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GRADSKI AUTOBUS U PLAMENU JURCAO ULICAMA! I ne, ovo nije scena iz filma, NEGO STVARNI HOROR! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018

Vatra je buknula u vozačevoj kabini..Vatra koja je kuljala u vozačkoj kabini nije sprečila šofera da upravlja vozilom. Događaji iz Rusije, a pogotovo sa njenih ulica, postali su nepresušni izvor zabave, šoka ili pak neverice...Da se ZLOČINI NE PONOVE: Merkel u poseti memorijalnom centru Jad Vašem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.