Da ne bude AUC umesto AH Ovo je ubedljivo najopasnija seks poza

Izvor: medio.rs, 23.Apr.2016, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ne bude AUC umesto AH Ovo je ubedljivo najopasnija seks poza

Momci, ako volite samo da se zavalite i pustite da devojka sve odradi - imamo loše vesti za vas.

Veliko istraživanje je pokazalo da do najvećeg broja povreda penisa dolazi upravo u jahačkoj pozi, odnosno kada je devojka gore. Naučnici su istražili sve prijavljene slučajeve lomljenja penisa od 2000. do 2013. godine, i došli su do zaključka da je u 50 odsto slučajeva do povrede došlo kada je žena bila gore.

Sledeći na listi je "doggy style" u kojem je nastalo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << oko 30 odsto povreda. Najmanje povreda (21 odsto) nastalo je kada je muškarac bio gore.

Istraživanje, koje je objavljeno u stručnom magazinu "Advances in Urology" došlo je do zaključka da do ovako velikog broja povreda u jahačkoj pozi dolazi jer je žena ta koja kontroliše pokrete svom težinom svog tela, pa jedan pogrešan pokret može da napravi haos. Da stvari budu još gore, žena u najvećem broju slučajeva ne može ni da oseti da li je povredila muškarca - ali on i te kako oseća.

Durgim rečima, momci, ako ne želite "auć" umesto "ah" bolje bi vam bilo da se bacite na posao i da ne očekujete od nje da sve uradi.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.