Da me maneš s da me maneš

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da me maneš s' "da me maneš"

Poslednjih par meseci se pojavila stranica koja "vlada" društvenim mrežama i širi zarazan osmeh po Srbiji.

"Da me maneš" je stranica koja poseduje otkačene ideje stilizovane na principima iz svakodnenog zivota koje koristimo i možemo da se pronađemo u mnogima.

O njima se pročulo, ima ih svuda. I na Fejsbuku, i na Instragramu, Tviteru, u autobusu, na radiju, u frizideru, na frižideru... gde god se okrenete, oni vrebaju.

Vrebaju da vas slatko nasmeju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i možda, ili vrlo verovatno, ulepšaju vaš dan.

Koliko sam mogla da primetim prateći njihov rad, stranica je napravljena tako da svaku situaciju, urađenu ili izrečenu, pretvori u smeh. Ako vas nervira nešto što vam roditelji ili prijatelji, saradnici, kažu često, vi stavite kao prefiks "da me maneš" i rezultati su odmah vidljivi.

Toliko će vas nasmejati situacija koja je do malopre bila okidač za stres i ružan dan, da ćete u sekundi zaboraviti da se i desila.

Ova stranica ima poprilično psihološki karakter. Pretvara problem u rešenje i stavlja osmeh na lice. Zar to nije poenta dobrog raspoloženja?

Ako ste ustali na levu nogu, ako je danas jedan od "onih" dana kad je najbolje ostati u krevetu i prespavati, moj savet je da otvorite ovu "lekovitu" stranicu na Fejsbuku, skuvate kaficu, pustite omiljenu muziku i - osmeh na lice. ☺

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.