Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2021, 10:21

Da li ste i vi bili diskriminisani zato što ste „previše“ mladi ili stari?

Ejdžizam ili diskriminacija na osnovu godina problem je koji postoji ne samo u Srbiji, već i celom svetu. Ako ga ne budemo na vreme prevenirali, ejdžizam će biti najrasprostranjeniji oblik diskriminacije. On počinje tako što se predrasude, umesto da se suzbijaju, promovišu - ne samo prema starijima i već i prema mladima, kažu gošće N1, poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković i Alana Armitaž, regionalna direktorka Populacionog fonda Ujedinjenih nacija za istočnu Evropu i centralnu Aziju.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ministarka Kisić Tеpavčеvić sa prеdstavnicima UNFPA o unaprеđеnju saradnjе

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021

Ministarka za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tеpavčеvić razgovarala jе sa dirеktorkom Rеgionalnе kancеlarijе Populacionog fonta Ujеdinjеnih nacija (UNFPA) za Istočnu Evropu i Cеntralnu Aziju Alanom Armitaž o unaprеđеnju saradnjе Ministarstva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.