Da li je ovo najopuštenija policija na svetu?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najopuštenija policija na svetu?

Islandski policajci razlikuju se od ostalih po svojoj opuštenosti i bliskosti sa ljudima koje štite, a njihovu nežnost najbolje oslikavaju fotografije koje objavljuju na svom na zvaničnom Instagram profilu.

Instagram profil islandske policije pun je kuca, maca i sladoleda

 

Doduše, stopa kriminala u ovoj severno-evropskoj državi je među najnižim na planeti, a činjenica da je prvo ubistvo zabeleženo 2013. godine, to dovoljno dokazuje.

 

Fotografije policajaca u Rejkjaviku pokazuju u čemu se razlikuju od svojih kolega širom sveta, a svakako je da na ovakve čuvare reda, sem Islanđna, niko nije navikao.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MACE, KUCE I SLADOLED: Ovako izgleda Instagram islandske policije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2014

Fotografije policije u Rejkjaviku prikazuju po čemu se sve razlikuju od svojih kolega širom planete, a svakako je da na ovakve čuvare reda osim Islanđana, niko nije navikao..Policija sa Islanda se razlikuje od ostalih po svojoj opuštenosti i bliskosti ljudi koje štite. Njihove nežne osobine najbolje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.