Da li je ovo najgore izdanje Kim Kardasijan do sada

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najgore izdanje Kim Kardasijan do sada

Rijaliti zvezda je poznata po tome da voli da rizikuje sa svojim odevnim kombinacijama. Ipak, ovo je bilo previše čak i za nju…

Kim Kardašijan (35) su paparaci uslikali u posebno bogatom delu Beverli Hilsa u veoma neobičnoj kombinaciji.

Ona se pojavila u crnoj majici iz kolekcije svog supruga i crnim visokim čizmama na pertlanje. Po svemu sudeći, to je bilo sve što je obukla za ovo pojavljivanje u javnosti.

Kim se u ovom izdanju prvo uputila kod dermatologa, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << a onda je sela na ručak sa prijateljicom, Britni Gastino u popularni italijanski restoran.

Izgleda da je Kim bila potpuno oduševljena svojom kombinacijom, jer je i na Snepčetu podelila sa svojim fanovima snimak na kome se vide čizme izbliza, a posle je obukla i vintidž teksas jaknu uz neobičnu majicu.

Ukoliko ste se iznenadili što Kim opet ima dugu kosu, kada je pre samo nekoliko dana imala dosta kraću kosu, evo u čemu je stvar! Ona je na svom sajtu otkrila da je zapravo u pitanju bila perika.

Navodno rijaliti zvezda već duže vreme želi da se ošiša, ali nije imala hrabrosti. Zbog toga je odlučila da se malo poigra.

(Dailymail.co.uk)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.