Da li je ovo MOTIV krvave drame u Borči? Otkriveno zašto je žena izbodena, pa ostavljena da iskrvari NASMRT

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo MOTIV krvave drame u Borči? Otkriveno zašto je žena izbodena, pa ostavljena da iskrvari NASMRT

Stravična porodična tragedija koja se u sredu uveče odigrala u Borči, kada je, kako se sumnja, B.D. (43) iskasapio suprugu A. (43) dogodila se najverovatnije zbog njegove bolesne ljubomore i njenog pokušaja da sudski okonča njihov brak.

B.D. je, kako se sumnja, nakon zločina pobegao i još uvek je u bekstvu, a policija neprekidno dežura ispred kuće roditelja njegove žene, gde mu se nalaze deca.

Krvava drama dogodila se preksinoć, kada je nesrećna A. krenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod svojih roditelja, koji žive nekoliko ulica dalje od mesta na kome je ona stanovala sa sinom i ćerkom.

- Sumnja se da je Bekim bio u svom karavanu -Pežo307-, kojim je pratio ženu kada je krenula kod roditelja. Na oko 50 metara od kuće izašao je iz automobila i napao je nožem.

Ubistvo se dogodilo u ulici Borčanskih žrtava, a nakon brutalnog kasapljenja žene, osumnjičeni je pobegao.

S obzirom na to da je nesrećna žena ležala pored ulice, prolaznici su mislili da je u pitanju saobraćajna nesreća.

- Tek kasnije, po dolasku Hitne pomoći i policije, ustanovljeno je da je žena ubijena - objašnjava izvor.

On dodaje da su posle razgovora sa porodicom, ubrzo osumnjičili supruga ubijene žene.

- Razvodili su se, ali je on, kako smo saznali, toj ženi ranije pravio probleme. Poslednjih mesec dana maltretirao je celu porodicu, ali nažalost, to nisu prijavili policiji - objasnio je izvor.

Da su Danovići imali probleme potvrđuju i roditelje nesrećno stradale Azre;

- Ceo život ju je maltretirao, bio je bolesno ljubomoran. Trpela ga je zbog dece. Često je govorila: - Samo da decu izvedem na pravi put, pa ću ga ostaviti - priča rođaka ubijene žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.