Da li je ovaj detalj kobnog jutra bio MOTIV za masakr u Ribnikaru?! Dečak-ubica se posle ovog susreta uputio pravo u školu gde je počinio KRVAVI PIR

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 14:17

Da li je ovaj detalj kobnog jutra bio MOTIV za masakr u "Ribnikaru"?! Dečak-ubica se posle ovog susreta uputio pravo u školu gde je počinio KRVAVI PIR

Susret se navodno odigrao nedaleko od zgrade u kojoj je živeo dečak-ubica.

Kobnog jutra trećeg maja, dečak ubica, na putu do svoje OŠ " Vladislav Ribnikar" sreo je jednog dečaka, vršnjaka i to nedaleko od svoje zgrade.

Na tren, dečak monstrum je zastao pogledao ka njemu, a onda su se pozdravili i svako je otišao na svoju stranu. Neki sumnjaju da je možda ovaj susret prelomio nešto u njemu.

Kako saznaje Republika, dečak monstrum je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da upiše Matematičku gimnaziju u Beogradu sredinom 2022. godine, deset meseci pre masakra.

Pao je na prijemnom ispitu koji je polagao po završetku šestog razreda sa namerom da u sedmi razred krene u Matematičku gimnaziju, a kada je saznao da nije prošao na testu, doživeo je takoreći nervni slom. Strašno ga je plašila reakcija njegovih roditelja, budući da je znao koliko im je bilo stalo da upiše tu školu.

Uz to ga je nerviralo i što je dečak iz njegove škole i susednog odeljenja položio prijemni ispit i upisao se za razliku od njega.

- Dečak-ubica je pao na prijemnom ispitu, dok je njegov drug iz škole uspeo da se dobro spremi i da položi test. Takođe je taj drugi dečak imao i više bodova u startu jer je osvojio prvo mesto na opštinskom takmičenju na kojem je dečak-ubica osvojio samo pohvalu za učešće na takmičenju. Njegov drug iz škole je postigao i značajan uspeh na gradskom takmičenju i dečak-ubica je imao pik na njega zbog ljubomore i zavisti - ispričao je izvor Republike.

Podsetimo, dečak-ubica je ispalio rafale u drugarice i drugove iz razreda, kao i tri učenice koje nije poznavao. Usmrtio je njih devet i školskog čuvara, pet ranio, kao i nastavnicu istorije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.