Da li je na pomolu pomirenje među sestrama Kovač?

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Okt.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je na pomolu pomirenje među sestrama Kovač?

Sigurni smo da se sećate tinejdžerki iz 90-ih godina koje su na našu muzičku scenu unele pravo osveženje, što svojom pojavom, tako i Soul, Funk, R&B hitovima koje i dan danas volimo. Presudan je svakako bio njihov neosporan talenat jer su odrasle u pravoj muzičkoj porodici.
Naravno, reč je o grupi „K2“, gde su sestre Kristina i Aleksandra Kovač bile vokali. Njihov otac, Kornelije Kovač je poznati kompozitor, a majka je bila tekstopisac.
Foto: Youtubeprintskrin Sve je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << bilo idilično, dok se Kristina nije posvađala sa svojom porodicom. Naime, ona se u jednom momentu javno odrekla sestre Aleksandre!
Porodične svađe su bile turbulentne jer je Kristina sve iznosila javno, što je otac Kornelije osudio, jer smatra da se takve stvari rešavaju u porodici. Kristina je  u otvorenom pismu na Fejsbuku izjavila:

 
Huh… teška priča.
Međutim, ono što nas je obradovalo je fotografija koju je Kristina Kovač postavila na Instagram.

 
Naime, ona je sa ocem bila na koncertu „Stinga“!
Kako su nekada zajedno pevale, pogledajte i sami:

Da li će se Kristina pomiriti i sa ostatkom porodice vreme će pokazati, ali mi ne sumnjamo da bi publika bila presrećna ako bi sestre Kovač opet snimile neki duet ili, još bolje, oživele grupu „K2“ !
Šta vi mislite?
(Jasmina Ristivojević)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.