Da li imate prostor za nju?

Izvor: Mondo, 27.Feb.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li imate prostor za nju?

U centru Beograda na zidu jedne zgrade zalepljen je neobičan oglas. Mlada umetnica traži prostor za samostalnu izložbu…

Foto: MONDO

Oglas i ne bi bio toliko čudan da mlada srpska umetnica, kako se predstavlja, iznad brojeva telefona nije okačila golišavu fotografiju. Ne znamo da li je na fotografiji ona, neko od njenih modela ili je reč o nekoj fotki sa Interneta…

“Mlada srpska umetnica traži renomirani izlagački prostor za samostalnu izložbu”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navedeno je u oglasu.

Pozvali smo broj koji je ostavljen ispod oglasa kako bi proverili da li je možda reč o nekoj šali… Međutim, devojka koja se javila kaže da traži galerijski prostor za njenu izložbu koja će biti u okviru jednog umetničkog projekta.

“Nije mi bitno koliko kvadrata, već da to bude galerijski prostor”, rekla je ona i dodala da lokal ne mora da bude u centru Beograda, već može i u drugim delovima grada.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.