Da li ga prepoznajete? Ovo je razbojnik koji je uz nož pljačkao po Voždovcu i Vračaru

Izvor: Blic, 18.Okt.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ga prepoznajete? Ovo je razbojnik koji je uz nož pljačkao po Voždovcu i Vračaru

Voždovačka policija uhapsila je M.K. (29) iz Beograda zbog sumnje da je izvršio devet krivičnih dela razbojništva na teritoriji opština Voždovac i Vračar, saopštio je danas MUP Srbije.

Osumnjičeni je ulazio u trgovinske objekte držeći u ruci nož i uz pretnju radnicama uzimao novac iz kase, navodi se u saopštenju i ističe da je M.K. sproveden tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva.

Policija je zamolila sve oštećene građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave u policijsku stanicu Voždovac ili na broj telefona: 011/2453-656.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen osumničeni za razbojništva na Vozdovcu i Vračaru

Izvor: Press, 18.Okt.2013

Voždovačka policija uhapsila je M.K.(29) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio devet krivičnih dela razbojništva na teritoriji opština Voždovac i Vračar, saopštio je danas MUP Srbije.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.