Da li će platani u Sremskoj Mitrovici biti sačuvani?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će platani u Sremskoj Mitrovici biti sačuvani?

Da li će 65 platana u Železničkoj ulici u Sremskoj Mitrovici, nakon njene rekonstrukcije biti sačuvani pitanje je koje Mitrovčani već mesecima postavljaju.

"Platan je rod koji obuhvata deset vrsta. Izuzetno je robusno drveće visine i do 40 metara, širine krošnje do 20. Platani su brzorastuća vrsta, guste krošnje, čiji su listovi tamno zeleni, a u jesen zlatno žuti. Veoma je atraktivna i sama kora debla i starijih grana, koja se ljuspa, a može biti različitih nijansi", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kazao je Miroslav Jokić, načelnik Gradske Uprave za opšte i zajedničke poslove i imovinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.