Izvor: Danas, 12.Sep.2023, 06:43

Da li će najavljena sniženja namirnica ublažiti udar na kućni budžet potrošača?

Najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će od srede doći do pada cena pojedinih proizvoda u marketima naišla je na negativne reakcije na društvenim mrežama, takav potez je naime ocenjen kao demagoški a s obzirom na odabir artikala i uvredljiv za građane, dok su ekonomisti i predstavnici potrošača skeptični da će to dovesti do ublažavanja posledica inflacije, koja je u julu iznosila preko 12 odsto.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Od ekonomskog tigra i letećih automobila, došli smo do toga da se radujemo jeftinijem parizeru"

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2023

Ekonomisti i predstavnici potrošača skeptični su da će najavljeni pad cena pojedinih proizvoda u marketima dovesti do ublažavanja posledica inflacije, koja je u julu iznosila preko 12 odsto.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.