Da li će biti rekonstrukcije znaće se do petka

Izvor: RTS, 10.Jul.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će biti rekonstrukcije znaće se do petka

Do petka će se znati da li će biti rekonstrukcije vlade i kako će ona izgledati ako je bude, rekao je za agenciju Beta izvor iz vlasti. Nije izvesno ni da li će biti izmena koalicionog ugovora kako bi se omogućilo da stranke zamene pojedine resore u Vladi Srbije.

Vladajuća koalicija u Srbiji do petka će znati da li će biti rekonstrukcije vlade i kako će ona izgledati ako je bude, rekao je za agenciju Beta izvor iz vlasti.

Betin izvor je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da za sada nije izvesno ni da li će biti izmena koalicionog ugovora kako bi se omogućilo da stranke zamene pojedine resore u Vladi Srbije.

On je dodao da će nakon petka uslediti izjašnjavanje stranačkih organa partija vladajuće koalicije o eventualnoj rekonstrukciji izvršne vlasti.

Dnevnik Informer objavio je da SNS neće dopustiti da budu menjani samo kadrovi te stranke, već će tražiti temeljnu rekonstrukciju vlade koja treba da bude završena do 27. jula.

Iz SNS je najavljeno da će u subotu na sednici Predsedništva stranke pričati i o rekonstrukciji vlade.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Do petka poznato da li će biti rekonstrukcije Vlade Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2013

 Vladajuća koalicija u Srbiji do petka će znati da li će biti rekonstrukcije vlade i kako će ona izgledati ako je bude, rekao je danas za agenciju Beta izvor iz vlasti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.