Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Jul.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će Dačić hapsiti Mladića?

Ulazak SPS-a u Vladu Srbije otvara još jedno pitanje: nastavka evroatlantskih integracija ove zemlje, koji zavisi od saradnje sa Haškim tribunalom. Hapšenje i izručenje trojice preostalih haških optuženika trebalo bi da obavi Ministarstvo koje će voditi lider SPS-a Ivica Dačić.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HOĆE LI DAČIĆ HAPSITI MLADIĆA?

Izvor: Kurir, 02.Jul.2008, 14:37

BEOGRAD, 02. jul 2008. (FoNet) - Činjenica da će se na čelu policije naći čelnik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić neće uticati na ispunjavanje međunarodnih obaveza Srbije i saradnju sa Haškim tribunalom, izjavio je potpredsednik SPS Dušan Bajatović. "To što će gospodin Dačić...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.