Da li biste nosili ove čizme?

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 10.Jan.2011, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste nosili ove čizme?

Neobične čizme Penelope Čilvers već se reklamiraju kao "nova 'Ugg' obuća".  

Džombaste, neugledne, sa prevelikim pertlama i uzdignutim prstima, "Nemoguće čizme" ("Impossible boots") postale su pravi modni hit, iako izgledaju kao nešto što bi obule dvorske lude, piše "Dejli mejl".
Izvijeni prednji deo nije samo pokušaj dizajnera da učine da izgledate kao dvorska luda, već predstavlja optimalni oblik za cirkulaciju toplote oko prstiju.

Đon je od posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << tretirane gume, tako da se "Nemoguće" ne klizaju, a presvučene su kožom ili vodootpornim štofom koji će vam zagrejati stopala tokom zime, i odbraniti ih od kiše ili snega. Dizajn čizme inspirisan je skijaškom obućom od fokine kože iz 1930. godine.

"Nemoguće čizme" Penelope Čilvers koštaju između 325 i 375 funti, a već su ih razgrabile slavne ličnosti kao što su Klaudija Šifer, El Mekfirson i Kejt Blanšet.
Izvor: MONDO

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.