DŽONSON U RAZGOVORU SA MAKRONOM: Ponovni razgovori o Bregzitu i zaštitnom mehanizmu za Severnu Irsku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽONSON U RAZGOVORU SA MAKRONOM: Ponovni razgovori o Bregzitu i zaštitnom mehanizmu za Severnu Irsku!

Džonson izneo Makronu svoj stav o Bregzitu francuskom predsedniku!

Britanski premijer Boris Džonson izneo je danas u telefonskom razovoru sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom svoju poziciju o Bregzitu, izjavio je njegov portparol.

On je rekao da ć premijer u razgovorima sa drugim liderima kada je reč o Bregzitu iznosti isti stav koji je izneo i juče pred poslanicima Donjeg doma britanskog parlamenta, prenosi Rojters.

- To znači da će on i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti energičan u traženju sporazuma sa Briselom, ali s obzirom na to da je sporazum tri puta odbijen u parlamentu, on neće proći i to znači ponovno otvaranje razgovora o sporazumu o povlačenju i ukidanju zaštitnog mehanizma za Severnu Irsku - rekao je portparol.

On je dodao da je Džonson razgovarao i sa liderima Velsa, Škotske i Severne Irske.

Ovo je 20 najvećih skandala Borisa Džonsona, a prvi na listi je POVEZAN SA SRBIJOM (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.