DŽONSON OSTAVIO BOLJU POLOVINU NAPOLJU: Ima devojku, a još se nije razveo od žene, s kojom ima četvoro dece! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽONSON OSTAVIO BOLJU POLOVINU NAPOLJU: Ima devojku, a još se nije razveo od žene, s kojom ima četvoro dece! (FOTO)

Džonson je sam ušao u rezidenciju, dok je njegova devojka stajala sa strane.

Dok se masa ljudi okupila kako bi ispratila novog premijera Borisa Džonsona (55) kako ulazi u Dauning strit 10, sve oči bile su uprte u njegovu devojku Keri Sajmonds (31). Ona je sa strane gledala kako njen partner sam ulazi u čuvenu rezidenciju.

Većina novih premijera do sada je ispred Dauning strita pozirala sa svojim parnterima, ali je Džonson svoju bolju polovinu ostavio napolju, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojim osobljem.

Britanski mediji opisali su ovo kao "nameran potez", kako ona ne bi "zasenila" njegov trenutak i ukrala mu slavu.

Par je pod budnim okom medija otkako su počeli da se zabavljaju prošle godine, ali nikada nisu želeli da pričaju o svojoj vezi.

Novi premijer je još uvek u procesu razvoda od supruge Marine Viler, sa kojom je bio u braku 25 godina i imaju četvoro dece.

Nikolas Alen, predavač sa Univerziteta u Londonu, rekao je da bi bilo "indiskretno" da je Džonson u vilu ušao sa devojkom.

- Teško mu je bilo da uđe u Dauning strit sa drugom ženom kada je još uvek tehnički u braku sa prvom. To bi se smatralo indiskretnim - sugerisao je on.

Odluka Keri Sajmonds da ne pozira sa partnerom pokrenula je niz novih pitanja: kada će i da li će se ona uopšte useliti u rezidenciju.

Džonson je do sada više puta odbio da odgovori na pitanje da li će se "prva devojka" nacije useliti u Dauning strit.

- Ne pričam o ljudima koje volim. Oni ne mogu da govore sami za sebe i vi ih uvlačite u kontroverze i rasprave koje, po mom mišljenju, ne zaslužuju ili žele - rekao je Džonson.

Britanski mediji preneli su ranije kako će Sajmonds živeti sa Džonsonom u četvorosobnom stanu u Dauning stritu 11.

Ukoliko se to dogodi, oni će biti prvi nevenčani par koji je ikada živeo u rezidenciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.