DŽONSON I DŽONSON POČEO DISTRIBUCIJU U SAD: Treća vakcina na američkom tržištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 14:51

DŽONSON I DŽONSON POČEO DISTRIBUCIJU U SAD: Treća vakcina na američkom tržištu

Džonson i Džonson počeo distribuciju u SAD

Američki distributer lekova Mekeson saopštio je danas da je počeo distribuciju Džonson&Džonson vakcine protiv kovid-19.

Vakcina je tokom vikenda postala treća odobrena vakcina protiv kovid-19 u Sjedinjenim Državama, nakon jednoglasnog odobrenja spoljnih stručnjaka Uprave za hranu i lekove u petak, navodi Rojters.

Mekeson je partner za distribuciju vakcina protiv kovid-19 američke vlade, a kompanija je uspostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri distributivna centra koja će se posebno koristiti za distribuciju Džonson&Džonson vakcina.

Američka vlada donosi administrativne odluke, uključujući gde, kada i koliko će doza vakcine distribuirati Mekeson, saopštila je kompanija.

Inicijalne isporuke vakcine trebalo bi da počnu sutra, saopštili su visoki zvaničnici Bajdenove administracije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U SAD počela distribucija vakcine "Džonson & Džonson"

Izvor: Blic, 01.Mar.2021

Američki distributer lekova Mekeson saopštio je danas da je počeo distribuciju "Džonson&Džonson" vakcine protiv Kovida-19.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.