Izvor: B92, 24.Dec.2001, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOSTRUKO UBISTVO U "PLAVOM JAHACU"

Beograd -- Veljko Cerovic i njegov kum Ranko Vasiljevic ubijeni su u nedeljun u kaficu "Plavi jahac" u Beogradu. Cerovic, koji je vlasnik kafica, ubijen je oko 21:15, dok je Vasiljevic u pucnjavi ranjen i preminuo je u Urgentnom centru. Nepoznati maskirani napadac je pobegao posto je ispalio rafal od desetak hitaca iz "skorpiona" dok su Cerovic i Vasiljevic sedeli za stolom. Oni su pogodjeni u glavu i pali na pod, a napadac je istrcao iz kafica i pobegao ka Vasinoj ulici. Prema izjavama ocevidaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadac je 30-godisnjak, visok oko 170 cm, jake gradje, u crnim farmerkama.

Po izbijanju rata u BiH, Vasiljevic i Cerovic su iz Sarajeva 1992. dosli u Beograd. Cerovic je nekoliko godina bio zakupac kafica "Plavi jahac", drzao je jos nekoliko kioska, poker-aparate, i nekoliko lokala na Jahorini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.