DVOJE POVREĐENIH U MASOVNIM PUCNJAVAMA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Ministarka zdravlja uputila važan APEL medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 08:59

DVOJE POVREĐENIH U MASOVNIM PUCNJAVAMA I DALJE U TEŠKOM STANJU: Ministarka zdravlja uputila važan APEL medijima

Dvoje povređenih u masovnim pucnjavama još u teškom stanju, dečak pokazuje znake oporavka.

Većina povređenih koji su i dalje na bolničkom lečenju posle dve smrtonosne pucnjave u Srbiji značajno se oporavlja, a dvoje pacijenata - dečak povređen u pucnjavi u školi "Vladislav Ribnikar" i mladić ranjen kod Mladenovca, i dalje su u teškom stanju, izjavila je jutros ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Dečak pokazuje znake oporavka, rekla je ministarka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostujući na RTS.

Grujičić je napomenula da niko od njih više ne želi medijsku pažnju, zbog čega je zamolila medije da puste vreme da se oni oporave. Grujičić je rekla da su psihijatri i psiholozi posetili i razgovarali s povređenima kako bi im dali podršku u oporavku, jer je važan i oporavak duše posle ovakvih događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.