DVE DEVOJČICE UDARENE NA PEŠAČKOM PRELAZU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Lekar ih pokosio mazdom, pa dobio batine!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 17:44

DVE DEVOJČICE UDARENE NA PEŠAČKOM PRELAZU NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Lekar ih pokosio "mazdom", pa dobio batine!

Nije uspeo da izbegne udarac

Saobraćajna nezgoda u kojoj su povređena dva deteta, ali i fizički sukob u kojem je teške povrede zadobio vozač koji ih je udario automobilom, dogodili su se sinoć u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj Kosi.

Kako se saznaje, vozač "mazde" koji je, prema nezvaničnim informacijama, mladi lekar, na pešačkom prelazu udario je dve devojčice starosti 17 i osam godina. On ih navodno nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video od vozila koje je bilo pored njega u traci i pokušao je da izbegne udarac, ali nije uspeo.

Kada je izašao iz vozila da vidi da li su devojčice dobro i da im ukaže pomoć ukoliko im je potrebna, iz automobila koji je bio iza njega je izašao muškarac koji je fizički nasrnuo na njega. Prema nezvaničnim informacijama, muško NN lice nasrnulo je na vozača "mazde".

- Zadao mu je više udaraca u glavu, a potom pobegao. Pretučeni muškarac zadobio je teške telesne povrede, a za napadačem se i dalje traga - navodi izvor.

Jedna od povređenih devojčica i povređeni muškarac zbrinuti su u KBC Zemun, dok je druga devojčica prevezena u Institut za majku i dete. Ovaj događaj je u nadležnosti Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Sin Šljukinog telohranitelja pretukao lekara koji je pokosio devojčice na pešačkom prelazu? Naloženo privođenje

Izvor: 24sedam.rs, 20.Jan.2024

Naslednik Velibora Ćirovića osumnjičen da je naneo teške povrede lekaru, koji je pokosio devojčice na Bežanijskoj kosi

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.