MAJKA IZ PAKLA! Zlostavljala sinove blizance, jedno dete pronađeno mrtvo - policija u kući zatekla JEZIV PRIZOR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 08:13

MAJKA IZ PAKLA! Zlostavljala sinove blizance, jedno dete pronađeno mrtvo - policija u kući zatekla JEZIV PRIZOR (VIDEO)

Iz kancelarije okružnog tužioca je navedeno da Tomlinova ima dosije u službi za zaštitu deteta u Ohaju.

Žena iz Severne Karoline osuđena je zbog zlostavljanja deteta i ubistva jednog od svojih petomesečnih blizanaca koje je umrlo od gladi dok je drugo nađeno u stanju "blizu smrti", kako je saopšteno iz kancelarije tužioca okruga Gilford.

Tamija Tašon Tomlin iz Grinsboroa optužena je za prvostepeno ubistvo u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i po dve tačke optužnice za zlostavljanje deteta i nanošenje teških povreda 28. decembra 2022. Predstavnik kancelarije okružnog tužioca rekao je u utorak na sudu da je policija inicijalno pozvana zbog deteta u nesvesnom stanju na Božić 2022.

Tomlin je navodno nahranila blizance i stavila ih na spavanje pre nego što je i sama legla.

- Kad se probudila nekoliko sati kasnije, njeno ćebe je bilo prljavo i pogledala je na jednog od svojih blizanaca koji nije disao pa je pozvala hitnu pomoć. Bolničari su blizance odvezli u bolnicu. Jedan je proglašen mrtav u bolnici. Policija i istražitelji su rekli da je petomesečna beba bila kost i koža i da su se mogli videti njegovi zglobovi i da je delovala veoma neuhranjeno - navodi se u izveštaju okružnog tužioca, prenosi Myfox8.com.

Autopsijom je ustanovljeno da je dečak umro od neuhranjenosti i gladi, a uzrok smrti je ubistvo, dodala je kancelarija. Preživeli blizanac je takođe bio neuhranjen, kako je navedeno, i imao je slab otkucaj srca i hipotermiju.

- Prema lekarima u to vreme je i on (preživeli blizanac) bio blizu smrti zbog neuhranjenosti - dodaje se u izveštaju.

Prema dokumentima, Tomlinova je optužena za prvostepeno ubistvo 24. jula u vezi smrti Amira Rajta 25. decembra 2022. Kad su blizanci rođeni bili su teški dva kilograma i imali su THC u svom organizmu. Nakon pet meseci, bili su teški 2,2 kilograma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.