DVA ZLOČINA POVEZANA? Muškarac nađen ranjen na Terazijama pokušao da pomogne izbodenom MMA borcu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 12:30

DVA ZLOČINA POVEZANA? Muškarac nađen ranjen na Terazijama pokušao da pomogne izbodenom MMA borcu?!

Napadači nasrnuli i na njega

Muškarac (32) koji je teško povređen u noći između subote i nedelje, pokušao je pre nego što je napadnut i izboden nožem da pomogne ubijenom reprezentativcu Srbije u MMA Stefanu Saviću (23), saznaju mediji.

Kako otkriva izvor ovaj muškarac i Stefan Savić nisu se poznavali.

- On je slučajno naišao kada je napadač zadavao ubode Saviću, pokušao je da mu pomogne, viknuo je "šta radite to, pustite momka". Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada su napadači nasrnuli i na njega i pokušali i njega da ubiju.

Prema nezvaničnim informacijam, on je pokušao da se odveze automobilom i zatečen je teško ranjen u kolima na Terazijama.

Reprezentativac Srbije Stefan Savić (23), osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, podsetimo, ubijen je nakon što mu je nepoznati napadač zario nož u srce posle svađe na Dorćolu u Beogradu.

Izvor: Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpskog MMA borca izboli na smrt, ranjen mladić koji je pokušao da mu pomogne

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2024

Srpski reprezentativac Stefan Savić (23) ubijen je juče u Beogradu, a policija i danas “češlja” Dorćol u potrazi za novim dokazima i ,najverovatnije, nožem kojim je izboden MMA borac.. Kako piše “Telegraf.rs“, on se ispred jednog poznatog kluba posvađao sa dvojicom mladića.. – Kako...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.