DVA HELIKOPTERA STIGLA U KRUG VOJNE FABRIKE: Gase tinjajuću vatru oko Slobode (FOTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 14:14

DVA HELIKOPTERA STIGLA U KRUG VOJNE FABRIKE: Gase tinjajuću vatru oko Slobode (FOTO

Poslednji požar dogodio se sinoć oko 20 sati

Dva vojna helikoptera stigla su u Čačak kako bi dodatno nakvasili teren i na taj način dodatno obezbedili od potencijalne pojave požara. , kada je vatra zahvatila visoko rastinje u krugu fabrike, a požar pretio da se proširi do kuća u naselju Tomaševići.

- Brzom intervencijom vatrogasaca vatra se nije proširila dalje. Vodenim topovima su gađali rastinje koje gori. Iako smo se vratili juče kućama bili smo sinoć >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremni ponovo na evakuaciju, ali do toga na svu sreću nije došlo - rekla je meštanka Nada Stevanović.

Nakon što je prošlo 24 sata od poslednje eksplozije, u magacinu baruta u kom se ona i dogodila ušli su demineri kako bi obezbedili taj prostor.

Proizvodnja u vojnoj fabrici Sloboda nakon dva akcidenta koja su se dogodila u poslednjih 15 dana, prekinuta je do daljnjeg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nema novih požara u čačanskoj fabrici "Sloboda"(VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021

U čačanskoj fabrici "Sloboda" nema novih požara, ali su dva helikoptera Vojske Srbije angažovana da vodom preventivno polivaju teren zbog visokih temperatura, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu...Navode da su helikopteri MI-17 i MI-8 tokom dana u zoni gde je sinoć ponovo izbio požar prosuli oko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.