DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBIJALA PRETNJE PRE EKSPLOZIJE? Jeziva ispovest voditeljke ŠOKIRALA naciju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ DOBIJALA PRETNJE PRE EKSPLOZIJE? Jeziva ispovest voditeljke ŠOKIRALA naciju!

Sumnja se da je meta bio njen dečko

Voditeljka Dušica Jakovljević, nakon što je bombom raznet džip koji je poslednjih meseci vozila, policiji je ispričala da je u prethodnom periodu dobijala pretnje.

Pročitajte i:

Kako nezvanično saznaju beogradski mediji, džip koji je jutros eksplodirao u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana je u vlasništvu Beograđanina D.M, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečko J.A, koji trenutno nije u zemlji.

Džip je potpuno uništen, a na mestu eksplozije su intervenisali vatrogasci, policija i Hitna pomoć. Lekarska ekipa odmah je u bolnicu Dragiša Mišović odvezla Dušicu, koja je dobila sedative. Na mestu eksplozije, forenzičari su obavili uviđaj kako bi pronašli određene tragove na osnovu kojih bi se identifikovale osobe koje su postavile bombu ispod automobila.

Utvrđuju se motivi slučaja, a sumnja se da je meta napada bio voditeljkin dečko. Istraga je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESECIMA PRE NEGO ŠTO JE DUŠICI AUTO DIGNUT U VAZDUH VODITELJKA DOBIJALA PRETEĆE PORUKE ZBOG LUNE I ANABELE! Evo šta Anabela kaže o celom slučaju!

Izvor: Svet, 01.Sep.2018

Posle snažne eksplozije u kojoj je jutros u Ulici Ljutice Bogdana raznet džip koji je vozila voditeljka Zadruge Tv Pink Dušica Jakovljević, policija i dalje prikuplja sve dokaze i tragove, a istraga vodi u nekoliko pravaca.. Kako izvor iz istrage otkriva, na saslušanje bi u narednim danima moglo da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.