Izvor: Piplmetar.rs, 01.Maj.2023, 00:30

„DUGO SMO OSTAJALI NA TELEFONU!“ Dejan Dragojević priznao sve o odnosu sa Anom Ćurčić

Kako vreme odmiče sve više nekadašnjih zadrugara se oglašava sa pričom da su bili u kontaktu sa Anom Ćurčić, učesnicom aktuelne, šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“, te da su je savetovali kako da se ponaša na imanju u Šimanovcima, a sada se njima pridružio i Dejan Dragojević, pobednik pete sezone ovog TV formata.
Dejan Dragojević i Ana Ćurčić (Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto poropratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo. Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu – otkrio je Dejan kog je, podsećanja radi, u „Zadruzi 5“ tadašnja supruga Dalila Dragojević prevarila sa Filipom Carem.
Dejan Dragojević (Foto: Screenshot YouTube/Dejan Dragojevic)
– Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam. Svi osuđuju rijalitije, a svi žive po šablonu rijalitija. Zgražavaju se nad tim dešavanjima, a ko zna šta se dešava u njihovim životima – dodao je Dragojević u „Premijera Vikend Specijalu“.
Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Zoran Ilić)
Dejan je, podsetimo, nakon osvojene pobede u prethodnoj sezoni, stavio tačku na brak sa Dalilom i postao jutjuber. U poslednje vreme najviše pažnje medija izaziva njegov prelazak u islam.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.