DUGE CEVI NA MAKIŠU, DOVODE UHAPŠENE: Akcija se nastavlja u punoj snazi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2021, 13:03

DUGE CEVI NA MAKIŠU, DOVODE UHAPŠENE: Akcija se nastavlja u punoj snazi!

Jake policijske snage danas u Upravi kriminalističke policije na Makišu

Jake policijske snage su danas u centru Uprave kriminalističke policije na Makišu i pripadnici UKP su jednu uhapšenu osobu uvele u objekat.

Od jutros su policajci sa dugim cevima i fantomkama prisutni kod centra UKP-SBPOK na Makišu. Jake policijske snage su tokom prepodneva zauzele i stadione JNA i Marakanu, a oko stadiona je parkirano mnogo policijskih automobila i konstantno ih pristiže još, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u okolini se mogu videti uniformisani policajci.

Tokom noći je pretreseno 30 lokacija. Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgnazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

Nakon sprovedene akcije policije i hapšenja mnogobrojnih kriminalnih pojedinaca, javnosti se obratio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- Uhapšeni su vršili najteža dela, koji su ubijali, mučili, otimali, to su ljudi koji su vršili dela o kojima je teško i govoriti - rekao je u svom obražanju ministar Vulin.

U velikoj akciji policije koja se odigrala sinoć uhapšeno je 15 kriminalaca među kojima su se našli i Velja Nevolja, kao i Marko Miljković, njegova desna ruka.

Kako je izgledalo hapšenje Velje Nevolje i njegovih saradnika možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.