DSS uoči predstojećih izbora: Starimo kao nacija, pomoć najstarijim sugrađanima PRIORITET

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS uoči predstojećih izbora: Starimo kao nacija, pomoć najstarijim sugrađanima PRIORITET

On je naveo da se zato kapaciteti Gerontološkog centra Beograd moraju višestruko uvećati

Demokratska stranka Srbije se zalaže za izgradnju Gradskog centra za palijativno zbrinjavanje pacijenata, kako bi se pomoglo njima i njihovim porodicama, izjavio je kandidat te stranke za gradonačelnika Miloš Jovanović.

Pročitajte i:

On je rekao da postajemo sve starija nacija, i da prema procenama Republičkog zavoda za statistiku, u Beogradu živi oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 300.000 ljudi starijih od 65 godina.

- Od tih staračkih domaćinstava, najveći deo čine ona sa jednim članom. To su naši sugrađani o kojima se moramo brinuti - istakao je predsednik DSS.

, kako bi se obezbedio domski smeštaj ili kućna nega svakome kome je to potrebno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.