Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS predala izbornu listu RIK

BEOGRAD -

Demokratska stranka Srbije predala je večeras Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu "Demokratska stranka Srbije - Vojisav Koštunica" za predstojeće parlamentarne izbore.

Listu je predao podpredsednik stranke Miloš Aligrudić, koji je na pitanja novinara koliko je D S S sakupila potpisa odgovorio da su sakupili mnogo više nego što je propisano zakonom.

On je izrazio očekivanje da će lista D S S biti potvrđena najkasnije sutra ujutru.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />"Ova lista daje priliku građanima da naprave jednu veliku razlku...daje im priliku da glasaju ne samo za vojnu, već i za političku neutralnost koja bi Srbiji i njenim građanima omogućila ekonomski prosperitet", kazao je Aligrudić.

On je ponovio da D S S nudi ekonomsko povezivanje Srbije sa EU, Rusijom, Kinom i svima onima koji žele da ulažu u Srbiju.

Izborne liste do sada su predali koalicija koju predvodi DS, URS, LDP, SRS i koalicija okupljena oko SNS, koje je RIK i proglasio prihvaćenim.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.