DSS obeležila 25 godina postojanja

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS obeležila 25 godina postojanja

Demokratska stranka Srbije (DSS) obeležila je 25 godina postojanja, uz najavu aktuelnog rukovodstva da će stranka nastaviti da vodi državotvornu politiku.

Predsednik DSS Miloš Jovanović je rekao da će novi DSS, baš kao i stari, nastaviti da vodi državotvornu politiku na putu na kojem je, kako je naveo, važna izgradnja demokratskih institucija, sloboda medija i borba za nacionalni identitet.

"Put za Srbiju je jako uzak, a sve ostalo je stranputica", rekao je Jovanović na svečanosti u Sava centru povodom svečanosti obeležavanja formiranja DSS, 1992. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS obeležio 25 godina rada

Izvor: B92, 24.Sep.2017

Beograd -- DSS je obeležila u Beogradu 25 godina postojanja, uz najavu aktuelnog rukovodstva da će stranka nastaviti da vodi državotvornu politiku...Predsednik DSS Miloš Jovanović je rekao da će novi DSS, baš kao i stari, nastaviti da vodi državotvornu politiku na putu na kojem je, kako je naveo,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.