DSS neće na protest opozicije zbog Mirjane Karanović

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS neće na protest opozicije zbog Mirjane Karanović

Vladičin Han -- Demokratska stranka Srbije (DSS) neće učestvovati na sutrašnjem protestu opozicije, jer će na njemu govoriti glumica Mirjana Karanović.

Kako je izjavio predsednik DSS Miloš Jovanović, ona često ima antisrpske stavove.

Jovanović je rekao da ne može da se saglasi sa njenim stavom da je u Srebrenici počinjen genocid i da to precizno kao pravnik kaže.

"To je kao da su iz Saveza za Srbiju pozvali Natašu Kandić (iz Fonda za humanitarno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravo) da predvodi protest. Bili smo na konferenciji za novinare posle napada na Borka Stefanovića, na protestu u Kruševcu, bili bi i sutra da nije takav spisak govornika", rekao je Jovanović na tribini DSS-a u Vladičinom Hanu.

On je dodao i da ne razume zašto je ona pozvana, jer je to urađeno kao da neko "ne želi sabornost opozicije".

Jovanović je zaključio da će DSS sarađivati sa opozicijom po svakom pitanju oko izbornih uslova i demokratizacije zemlje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DSS ne učestvuje na sutrašnjem protestu opozicije

Izvor: Blic, 07.Dec.2018

Demokratska stranka Srbije (DSS) neće učestvovati na protestu opozicije, jer će na njemu govoriti glumica Mirjana Karanović, koja je iznosila često antisrpske stavove, izjavio je predsednik DSS-a Miloš Jovanović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.